Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/1/8/4/calder.no/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2252 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/1/8/4/calder.no/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2256 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/1/8/4/calder.no/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 2903 Calder Design Studio – Linnéa & David
I00A0449
Atelier David

Calder Design Studio

Vi startet verkstedet Calder Design Studio i 1982. Vi ble begge medlemmer av Norske Kunsthåndverkere etter avsluttende studier innen design og kunsthåndverk i metall, og har siden da arbeidet med kunsthåndverk og deltatt på utstillinger med våre arbeider.

Våre kunstneriske produksjoner er oftest i smykkeformatet, og større objekter og skulptur i metall, edelmetaller, messing, stål og jern, men også i mykere materialer som tre, corian, plastmaterialer og gips.  Vi utformer, bygger og hamrer opp objekter i metallplater og vi støper i metall på eget verksted. Alle materialer har sine kvaliteter, utfordringer og muligheter til å forske og utvikle i materialer, noe som gir oss store variasjoner til å uttrykke oss som kunsthåndverkere. Vi har hatt private og offentlige oppdrag med stort spenn, fra unika smykker i gull og sølv til religionsneutral minnelund i granitt og tre.

Flere av våre arbeider er å finne i samlingene i Kunstindustrimuseene i Norge; Oslo, Bergen og Trondheim. Domkirken i Stavanger og flere kirker i Rogaland har også arbeider laget av oss.  Årene 2003 – 2012 drev vi verkstedet i Ryfylkegaten 22 i Stavanger. Nå er vi i lyse og fine lokaler i Atelierhuset – Tou scene i Stavanger, sammen med 17 andre kunstnere innen visuell kunst.

De siste årene har vi deltatt i 4 internasjonale utstillinger:
PARADIGME / FROM THE COOLEST CORNER / 17th SILVERTRIENNAL / LA FRONTERA